خوردن این ماده غذایی اعصاب را تقویت می کند... خوردن این ماده غذایی اعصاب را تقویت می کند...
دانلودفیلم های2015...دانلودفیلم های2014...دانلودفیلم....2014...فیلم های ترسناک ..اس ام اس عاشقانه...اس ام اس ....تصاویرعاشقانه...تصاویر...اهنگ های2014..اهنگ های جدید..فیلم های 2018-فیلم های 2019-اس ام اس شب یلدا-جملات شب یلدا-تصاویر جالب -تصاویر غمگین-اس ام اس عالی-اس ام اس غمگین-جملات غمگین
تاریخ : پنج شنبه 12 تير 1393
نویسنده : shayan

 

خوردن این ماده غذایی اعصاب را تقویت می کند

قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: یکی از مواد غذایی مغذی، کشمش است، چرا که سرشار از مواد قندیِ طبیعی و ویتامین های «آ»، «ب1»، «ب2» و همچنین کلسیم و فسفر می باشد، اما جالب است بدانید که ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز فراوان به استفاده ی آن تاکید داشته اند.

به گزارش قدس انلاین در این باره از امیرالمومنین علی (علیه السلام) روایت شده است: کسی که بیست و یک عدد کشمش سرخ را ناشتا بخورد، به هیچ بیماری مبتلا نمی گردد و تنها مرگ می تواند او را از پای درآورد و همچنین می فرمایند: خوردن کشمش قلب را قوی و بیماری های بدن را از بین می برد و حرارت بیش از اندازه ی بدن را خاموش و خون را پاک و تصفیه می سازد.

علاوه بر این از حضرت محمد (صلى الله علیه و آله وسلم) روایت شده است که فرموده اند: شما را سفارش به خوردن کشمش می نمایم، چرا که آن: اعصاب را قوی می نماید، سستی ها را از تن می زداید، اخلاق را نیکو و روح را شاداب می سازد، غم و اندوه را برطرف می نماید و بیماری را از بین می برد، و همچنین امام صادق (ع) فرموده اند: کشمش اعصاب را تقویت و کسالت بَدَن را از بین می برد و نفس و روان را جلا می دهد.

همچنین دستاوردهای علمی ثابت نموده است که فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می ‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است. مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و منبع مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است. متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد. 

منابع:
1- شیخ طوسی. الامالی: 362.
2- حرّانی. تحف العقول: 101.
3- برقی، المحاسن، ج2: 548.
4- شیخ صدوق. الخصال، ج2: 343، 612.
5- شازده احمدی. نهج الطبابه: 217.

6- پورقاسیم میانجی. خوراک های حلال و حرام: 74.

انتهاي خبر/ قدس آنلاين / کد خبر: 220326


|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید